Бременна жена и петте ѝ деца са намерени мъртви в

...
Бременна жена и петте ѝ деца са намерени мъртви в
Коментари Харесай

Секта уби бременна и петте ѝ деца в Панама

Бременна жена и петте ѝ деца са открити мъртви в всеобщ гроб в Панама. В региона господства религиозна фракция, оповестява Би Би Си.

Разследващите считат, че религиозна фракция прави екзорсизъм над жертвите в района Нагбе-Бугле в северозападната част на Панама. Други 15 са освободени от хипотетично пленничество. Десет души са задържани по съмнение за ликвидиране.

Прокурорите оповестиха, че проверяват случая.

Масов екзорсизъм в колумбийски град

Районът, в който са открити телата, е на към 250 км от град Панама и управлява от религиозна фракция, наречена "Нова светлина на Бог ". "Те правили обред. В този обред е имало хора, които са държани срещу волята им и са измъчвани. Всички тези обреди са ориентирани към убийството, в случай че не са се разкаяли за греховете си ", разяснява прокурор Рафаел Балойес.

Очаква се обвинените, измежду които е и малолетен, да се явят в съда в петък или събота.

Източник, непосредствен до следствието, разяснява пред Агенция Франс Прес, че един от задържаните е бащата на бременната жена, открита в гроба.

Минувачи станаха очевидци на екзорсизъм в известен парк (видео)

Екзорсизмът е набожен или нравствен обред, реализиран за сякаш изцеление на хора, обладани от демони. Екзорсизмът, който на гръцки значи "клетва ", към момента се практикува необятно, най-често в християнски и ислямски среди.

През 2018 година към 250 свещеници от 50 страни посещават годишния курс по екзорсизъм на Ватикана заради възходящото търсене измежду някои от международните католически общности. В католическата черква екзорсизмът се прави от подготвени свещеници, които рецитират молебствия и фрагменти от Библията, предопределени да гонят демони
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР