Бременна жена и бебето й са починали, след като Русия

...
Бременна жена и бебето й са починали, след като Русия
Коментари Харесай

След бомбардировките по родилния дом в Мариупол: Бременна жена и бебето й загинаха


Бременна жена и бебето й са умряли, откакто Русия бомбардира родилния дом в Мариупол, където е трябвало детето да се появи на бял свят, научи Асошиейтед прес, представена от Politico. 
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 2484
Изображенията на дамата, откарана в кола за спешна помощ на носилка, обиколиха света, олицетворявайки ужаса от офанзивата. На фотосите дамата гали окървавената долна част на корема си. Пребледнялото й лице отразява шока от случилото се. Това е един от най-бруталните моменти във към този момент продължаващата 19-ти ден война на Русия против Украйна.

Жената е била откарана по неотложност в друга болница. Когато осъзнала, че губи бебето си, тя изкрещяла на лекарите: „ Убийте ме в този момент! “.

One of the pregnant women injured in by an air strike on a maternity hospital died along with her unborn child.

Asya Dolina, a journalist for Voice of America, stated this on her social network page.
— NEXTA (@nexta_tv)
Хирургът Тимур Марин е открил, че тазът й е сплескан, а бедрото й - извадено. Медиците изродили бебето посредством цезарово сечение, само че то не е посочило признаци на живот. След това се фокусирали върху майката. Усилията им, обаче, не дали резултат. В хаоса след въздушния удар в сряда, медиците не са имали време да схванат името на дамата, преди брачният партньор и татко й да дойдат да вземат тялото й.

„ Поне някой е пристигнал да я прибере, а не да се озове в всеобщите гробове “, споделят медиците.

Руските управляващи настояват, че родилният дом е бил високомерен от украински екстремисти, с цел да се употребява като база, и че вътре не са били останали пациенти или медици. Посланикът на Русия в Организация на обединените нации и съветското посолство в Лондон назова изображенията „ подправени вести “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР