Бременна еврейка е сред жертвите на днешната атака в Йерусалим,

...
Бременна еврейка е сред жертвите на днешната атака в Йерусалим,
Коментари Харесай

Бременна жена е сред жертвите на днешната атака на Хамас в Йерусалим

Бременна еврейка е измежду жертвите на днешната офанзива в Йерусалим, заяви израелската медия нюзру.

Днес терористи от Хамас откриха огън на автобусна спирка в свещения град

„ Полицията в еврейската страна позволи обявата на самоличността на починалите. Една от жертвите е учителката Либия Дикман (на 24 години). Тя очакваше първото си дете (лекарите не можаха да спасят плода) “, добави изданието.

„ Имената на другите жертви са Хана Иферган (на 67 години) – директорка на учебно заведение в град Бейт-Шемеш (на към 30 километра западно от Йерусалим и Елимелех Васерман (на 74 години) – правосъден чиновник “, уточни още нюзру.

„ Палестинската терористична формация Хамас пое отговорността за днешния атентат в Йерусалим “, съобщи нюзру.

„ От радикалната мюсюлманска организация обявиха: Нашите дейности бяха в отговор на дейностите на израелските военни и служители на реда в Западния бряг на река Йордан (палестинския анклав сред Израел и Йордания) и свещения град Ал Кудс ( арабското име на Йерусалим) “, уточни още изданието.

„ Медии, свързани с Хамас, оповестиха, че причинителите на терористичния акт са братята Ибрахим и Мурад Нивр, на 30 и 38 години. Двамата са лежали в пандиза за терористична активност “, добави нюзру.

„ Всички терористи от палестинската формация Хамас са смъртни “, сподели израелският министър председател Бенямин Нетаняху, представен от Скайнюз.

Министър-председателят на еврейската страна разяснява атентата в Йерусалим, осъществен през днешния ден от членове на арабската екстремистка организация.

„ Искам да заявя, че всички терористи от Хамас са смъртни, в това число и тези в Йерусалим “, добави той, уточни още английската медия.

Думите на премиера на Израел пристигнаха откакто заместник-кметът на Йерусалим Фльор Хасан Нахум заяви, че нападателите – братята Ибрахим и Мурад Нивр – са били убити от цивилни жители.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР