Брекзит ще прекрати пререждането на опашката от граждани на ЕС

...
Брекзит ще прекрати пререждането на опашката от граждани на ЕС
Коментари Харесай

ЕС повече няма да се прережда на опашката, увери Мей британския бизнес

Брекзит ще приключи " пререждането на опашката " от жители на Европейски Съюз за сметка на квалифицирани служащи от страни отвън Общността.

Това даде обещание министър председателят на Англия Тереза Мей по време на тирада пред Конфедерацията на английската промишленост , написа " Гардиън ".

 Евроскептичните тори нямат гласове за избор на съмнение против Мей
Евроскептичните тори нямат гласове за избор на съмнение против Мей

42-ма депутати при нужни 48

Според нея връщането на контрола над имиграцията е от особена значимост.

" Връщането на цялостния надзор над нашите граници е въпрос от огромна значимост за английския народ. Англия е страна, която цени приноса на имигрантите към нашето общество и стопанска система от доста години ", разясни тя и увери, че след напускането на Европейски Съюз имиграцията ще продължи да има позитивно въздействие върху Обединеното кралство.



 Снимка 390289
Източник:

" Но разликата ще бъде в това: Щом напуснем Европейски Съюз, ние ще имаме цялостен надзор върху това кой идва тук. Повече няма да съществува казусът жители на Европейски Съюз, без значение от квалификацията и опита им, могат да пререждат опашка с инженери от Сидни или IT експерти от Делхи. Вместо система, основана на това човек от коя страна е, ние ще имаме система, която ще е построена към надарените и квалифицираните ", изясни Мей.

 Мей пази проекта за Брекзит пред бизнеса
Мей пази проекта за Брекзит пред бизнеса

Предстоят следващи тежки договаряния с Брюксел през идващите седмици

Тя разясни, че ще притеглят фрагменти от Съединени американски щати, Япония, Австралия, Нова Зеландия и Канада.

Премиерът на Обединеното кралство е убеден, че може да реализира съглашение за Брекзит на срещата на върха на Европейски Съюз на 25 ноември.

Тереза Мей още веднъж повтори, че съглашението е положително за Обединеното кралство и че се извършва волята на английския народ.

Тя означи, че проектът й ще отбрани компаниите и стоките елементарно ще минават границите.

 Мей: Няма различен проект за Брекзит
Мей: Няма различен проект за Брекзит

" Страстно има вяра ", че е " задала верния курс "

По думите й договорката също подсигурява съдействие в сигурността . Според премиера бизнесът би трябвало да постави повече старания в отбрана на свободните пазари , в това число да влага в младежите.

Бизнесът би трябвало да помогне на Обединеното кралство да се трансформира във " фабриката за хрумвания " на света , прикани министър-председателят.

Мей загатна, че няма да разреши преходният интервал да бъде продължен до края на 2022 година По-рано предлагането насочи основният договарящ на Европейски Съюз за Брекзит Мишел Барние.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР