Breaking Bad си остава един от най-хитовите сериали за всички

...
Breaking Bad си остава един от най-хитовите сериали за всички
Коментари Харесай

Брайън Кранстън и Арън Пол с изненадващо завръщане

Breaking Bad си остава един от най-хитовите сериали за всички времена. Не по-малко сполучлива е и spin-off продукцията Better Call Saul. В продължение на цели шест сезона почитателите се вълнуваха и с героите в нея и напълно скоро ни следва да гледаме дълго чакания край. А за него екипът приготвя изненада, каквато не сме и очаквали.

Официално е доказано, че Брайън Кранстън и Арън Пол ще се появят за края на шоуто. За изненадващото им завръщане оповестиха и от екипа на сериала. В Twitter профила на Better Call Saul споделиха фотография, на която виждаме и двамата артисти в иконичните си функции на Уолтър Уайт и Джеси Пинкман.

А описанието към нея няма по какъв начин да не развълнува почитателите. " Завръщат се " звучи повече от красноречиво.

Въпреки това не се разкрива доста за идния сезон и един от основателите, Питър Гулд признава, че не желае да скапва прекарването за феновете. Дали ще забележим Уолтър и Джеси още веднъж дружно на екран обаче, не крие, е бил един от първите въпроси, които са му задавали още след старта на Better Call Saul.

" И вместо да заобикалям отговора, просто ще кажа - да. " И признаваме, ускорява и нашето очакване за развоя на събитията в последните епизоди. Особено откакто прибавя: " Какви ще бъдат събитията, ще би трябвало да разберете сами, само че и доста нови други неща ще бъдат разкрити. "
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР