Бразилците Тиаго Сантос и Глоувър Тейшейра се биха в главната

...
Бразилците Тиаго Сантос и Глоувър Тейшейра се биха в главната
Коментари Харесай

Глоувър Тейшейра победи Тиаго Сантос със събмишън на UFC Fight Night 182

Бразилците Тиаго Сантос и Глоувър Тейшейра се биха в основната борба на UFC Fight Night 182, което се организира в Лас Вегас. Срещата им беше в полутежка категория и щеше да дефинира неоспорим кандидат за купата на Ян Блахович.

Битката сред тях беше доста забавна и двамата си вкараха много вреди. В първия рунд Сантос беше доста нападателен в стойка и прати Тейшейра в нокдаун след добра композиция от крошета. Глоувър беше покрай загубата, само че се съвзе и придвижи багра на земя, където господства до края на рунда и вкара здрав граунд енд паунд на своя съотечественик.
View this post on Instagram

A post shared by (@ufc.results.and.highlights) on Nov 7, 2020 at 9:49pm PST

Във втория рунд Тейшейра още в самото начало придвижи борбата на земя, където наложи волята си и означи над 5 минути надзор. В края на втория рунд Глоувър приложи захват за предаване и беше на секунди от успеха, само че сирената избави Сантос. В третия рунд Сантос съумя да спре опит за срутване от страна на Глоувър и го прати в нокдаун.

Сантос се хвърли да завършва борбата, само че Тейшейра се оправи с бурята и отново оцеля. 41-годишния деец още веднъж обърна нещата и зае преобладаваща позиция. Тейшейра приложи нова хватка за предаване и този път накара своя съотечественик да се съобщи. Така борбата им завърши в средата на третия рунд с победа със събмишън за остарялото куче.

View this post on Instagram

A post shared by (@ufc) on Nov 7, 2020 at 9:47pm PST
С тази победа Тейшейра навлиза в серия от 5 следващи победи, от които 4 с привършване и ще стане неоспорим кандидат за купата. Сантос от своя страна навлиза в серия от 2 следващи загуби. В изявлението след борбата Глоувър прикани Дейна Уайт за късмет против Блахович.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР