Бразилското крило Антони потвърди, че иска да напусне Аякс, след

...
Бразилското крило Антони потвърди, че иска да напусне Аякс, след
Коментари Харесай

Антони: Моля ръководството на Аякс да ме продаде на Манчестър Юнайтед

Бразилското крило Антони удостовери, че желае да напусне Аякс, откакто английските медии оповестиха, че нидерландският първенец е отхвърлил последната оферта на стойност 90 милиона евро от Манчестър Юнайтед.

" От февруари тази година моите сътрудници пристигнаха в Амстердам, с цел да осведомят Аякс за желанието ми да напусна клуба, с цел да се изправя пред ново предизвикателство. Беше обявено, че ще дойдат някои заинтригувани клубове и сигурно страхотна оферта с тях. През месеците на трансферния прозорец имаше срещи, в това число предложение от Аякс за възобновяване на контракта. Дадох да се разбере още един път, че желая да напусна клуба.

" Днес на срещнах с управителния съвет показах желанието да напусна клуба, този път със забележителна оферта на масата. Други към този момент дойдоха, само че Аякс постоянно отхвърля с аргумента, че има единствено пет дни, с цел да ми откри заместител. Трансферният прозорец затваря в четвъртък. Не апелирам Аякс да ме освободи, апелирам Аякс да ме продаде като одобри най-високата оферта, получена за състезател, който се състезава в Ередивизи ", добави Антъни.
 Манчестър Юнайтед победи Саутхемптън с 1:0 във Висшата лига
Възходът на Ман Юнайтед продължава, " алените дяволи " подчиниха " светците "

Единственото попадение в мача означи Бруно Фернандеш
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР