Бразилският вратар Ренан дос Сантос обяви, че е близо до

...
Бразилският вратар Ренан дос Сантос обяви, че е близо до
Коментари Харесай

Ренан: Близо съм до подписването на нов договор с Лудогорец

Бразилският вратар Ренан дос Сантос разгласи, че е покрай подписването на нов контракт с българския първенец Лудогорец.

Той разкри, че най-вероятно ще постави автограф под новия си договор с разградчани, откакто се завърне в България от ваканцията си.

В момента Ренан е на отмора в Рио де Жанейро.

„ В България съм доста добре признат, само че имах своите проблеми. Нищо не наподобява на чувството на тази бразилска топлота. Първи страдах от културната преграда, езика и изключително студа. За трите ми години в Лудогорец постигнахме огромни триумфи. Станахме три пъти първенци и имахме значими участия в европейските клубни шампионати. Имах опцията да се изправя против колоси като Милан, Байер Леверкузен и Хофенхайм “, разяснява Ренан в изявление за “Terra”.

„ През идващия сезон имаме още по-големи упоритости и ще търсим постигането на по-големи цели “, добави бразилецът.

Ренан има контракт с Лудогорец до края на 2019 година.

Желанието на клуба е да задържи вратаря, който също желае да продължи кариерата си в Лудогорец.

„ Близо сме до постигането на съглашение за удължаването на моя контракт и престоя ми в Лудогорец. Моят управител движи нещата и скоро ще имаме резултат “, продължи той.

„ Знам, че постоянно има интерес от други тимове и в случай че се появи нещо съответно, несъмнено, чеще го проучваме. Никога не съм криел, че имам намерение да играя още веднъж в Бразилия преди да приключа кариерата си, само че към момента мога да играя на високо равнище. Смятам, че мога да играя още шест или осем години на такова равнище, тъй че не бързам да се връщам в Бразилия “, сподели още Ренан.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР