Бразилският пророк Нобрега да Лус се отличава с това, че

...
Бразилският пророк Нобрега да Лус се отличава с това, че
Коментари Харесай

Бразилският Нострадамус: През 2047 г. температурите ще се вдигнат до 63 градуса

Бразилският оракул Нобрега да Лус се отличава с това, че изпраща писма до известни персони, в които освен разказва бъдещи събития, само че и показва с акуратност до година, ден и от време на време час тяхното реализиране.

Именно той предизвестява с писмо принцеса Даяна, описвайки в елементи нейната гибел. Той е изпратил и пет писма до алпиниста Боян Петров, предупреждавайки го да не подхваща експедиция, тъй като рискува живота си.

Нобрега бе на посещаване в страната ни, с цел да показа новата си книга, озаглавена „ Бъдещето на Земята сред 2022 и 2047 година съгласно писмата на Нобрега да Лус “. Пророкът показа, че изпраща особено обръщение до българския народ и неговите управници.

За способността да имаш взор в бъдещето, за огромните предсказания и за предопределеността на ориста пред Vesti.bg, приказва пророкът Нобрега да Лус.

- Г-н Нобрега да Лус, по кое време разбрахте, че имате един „ друг “ тип качества?
- На 9-годишна възраст. Тогава започнах да предричам какво ще се случи.

- По какъв метод минава тази информация при Вас, като мисъл, сън или пък нещо друго?
- Мога да го опиша като раздвоение. Лягам и задрямвам, тогава една част от мен пътува в бъдещето. Когато дремя, разбирам всички езици. Така „ виждам “ и какво ще се случи в дадена страна.

- Кое е по-интересно за Вас - да предсказвате световни събития или да „ виждате “ бъдещето единствено на един човек?

- Това са две доста разнообразни неща. И двете са значими. Когато виждаш какво ще се случи в света, можеш да направиш нещо за човечеството и за Земята. А когато има по-малки групи от хора или когато приказваш персонално с някого и му предаваш какво ще се случи, то тогава хората имат по-голямо предпочитание да трансформират нещата. Когато човек има някакъв проблем и не вижда по какъв начин може да го позволи, и поговори с мен, му споделям опциите, които бъдещето му предлага. Тогава индивидът самичък взема решение, каква смяна да направи.

- Вярвате ли в това, че някои събития са предопределени и човек е безпомощен да промени нещо?
- Да, има такива събития, които не могат да се трансформират.

- Вие имате и нова книга. Може ли да кажете, какво следва за България?
- През 2023-та ще има едно по-силно земетресение в България, само че това няма да бъде толкоз огромен проблем. През 2027 година се чака да има и по-силно. Ще има също по този начин свлачища и изобилен снеговалеж. В някои региони ще има наводнения, които могат да причинят свлачища и опустошения. Очаква се и изобилен снеговалеж през февруари. През 2024 година страната ви би трябвало да бъде деликатна с участието си в Европейски Съюз, тъй като това ще бъде година на пререкания и кавги.

- В новата си книга споменавате, че през 2025 година ще се появи нов вирус. Колко рисков ще бъде той и какъв брой дълго време ще продължи?
- Това е марбургската хеморагична тресчица, която е от фамилията на “ебола “. Този вирус постоянно е съществувал в Африка, само че през 2025 година ще бъде и в Европа. Вирусът ще се появи на избрани места, като най-вече ще засегне Испания и Сърбия. В взаимозависимост от разпространяването му има възможност да се трансформира в пандемия през 2026 година При него има по-висока смъртност в сравнение с при COVID-19, някъде към 88%. Заразяването става посредством пряк контакт с кръв, тайни или тъкани от човек или животно, само че също по този начин е допустимо предаването посредством поемане на частици от изпражненията на африкански прилеп, а също и посредством повърхности. Неговата дълготрайност по отношение на вредите, които ще нанесе на популацията, ще бъде към две години и половина.

- Вие предсказвате и огромна суша на избрани места на Земята...
- Проблемът с околната среда ще се задълбочи с фрапантни климатични промени. Ще има стихии, торнадо, циклони, а в някои региони – увеличение на пожарите и наводненията. Очакванията са през 2043 година да има огромна суша на доста места по Земята. През 2047 година температурите ще се вдигнат до 63 градуса. Не го споделям, с цел да тревожа някого, а с цел да се знае, че температурите ще се повишат фрапантно, което ще докара до изгубване на водата по целия свят. В България сушата няма да се усети чак толкоз, колкото по други места в света, макар че и тук ще има такива места. Аз към този момент съм изпратил писмо до СЗО (Световна здравна организация), с което съм отправил предизвестие за настъпващите бедствия и за това, че би трябвало да се поставят грижи за природата. Иначе ще има огромни беди. Изходът от всичко това е залесяването.

- Кога се чака да завърши военният спор сред Русия и Украйна?
- До юни 2023 година по кротичък път. Това ще е най-хубавият вид.

- Изпращал сте писма с предсказания до известни международни персони, в това число и до принцеса Даяна. Познавахте ли се персонално с нея?
- Запознах се с нея, когато тя беше на едно посещаване в Бразилия. След това написах и ѝ изпратих няколко писма, като я предизвестих, че има действителна опасност за живота ѝ. Не желаех гибелта ѝ, само че тя сама взе решението да си отиде, тъй като това е ликвидиране.

- Вие смятате, че това е ликвидиране?
- Да.

- Предизвикано от кого?
- От английското държавно управление.

- Към днешна дата предвиждате ли да се случи нещо обезпокоително с кралското семейство?
- Не, те не са значими хора.

- Изпратил сте 5 писма и до Боян Петров преди последната му експедиция. Познавахте ли се персонално с него и по какъв начин решихте да му пишете?
- Не го познавах. Но, да, изпратил съм му 5 писма. Ако той не беше тръгнал на експедиция в този ден изходът можеше и да е различен. Нямам персонален надзор върху писмата, които пиша. Аз пиша на хора, за които моите водачи ми споделят. Всеки един оракул има такива духовни водачи. Висшите сили ни направляват. Сега, до момента в който съм в Европа, за два месеца съм написал общо 137 писма до разнообразни хора и страни.

- Има ли хора с забавна орис измежду българските известни персони, съгласно Вас?
- Не мога да разясня персоналните писма, които съм изпратил до български жители, тъй като те са персонални. Мога да кажа, че съм изпратил писмо до Румен Радев, което е оповестено в моята книга, тъй като той е обществена фигура, от която зависят доста неща за хората, живеещи в България. То обаче е оповестено, само че година по-късно, откакто към този момент му го бях изпратил. Тогава, когато му го изпратих, не трябваше да се разгласява, тъй като предстояха избори в страната ви.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и ! 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР