Бразилският президент Жаир Болсонаро, който се зарази с коронавируса, вчера

...
Бразилският президент Жаир Болсонаро, който се зарази с коронавируса, вчера
Коментари Харесай

Бразилският президент пак втрещи всички в разгара на COVID-19

Бразилският президент Жаир Болсонаро, който се болести с ковид, през вчерашния ден се разноски с мотоциклет и беседва с минувачи покрай резиденцията си в столицата Бразилия, съгласно публикувани от медиите фотоси, заяви Франс прес, съобщи Българска телеграфна агенция.

65-годишният Болсонаро разгласи на 7 юли, че е болен от Ковид-19 и в сряда съобщи, че съгласно нов тест продължава да е положителен. На фотосите, оповестени през вчерашния ден, той е без каска и без защитна маска и беседва с минувач, който също не носи маска.

Случаите на ковид по света надвишиха 13 милиона

На друга фотография президентът е с каска, само че шлемът й е вдигнат и той поздравява от разстояние двама души покрай двореца Алворада, формалната му резиденция в столицата, където той е под карантина откогато му беше сложена диагноза, че е инфектиран.

В известие, оповестено през вчерашния ден във Facebook, Болсонаро споделя, че се усеща доста добре, само че е малко уплашен от това, че би трябвало да стои затворен. По данни от през вчерашния ден Бразилия, която е най-засегната от ковид страна след Съединени американски щати, наброяваше близо 2,3 милиона случая на заразяване и над 84 хиляди умряли.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР