Бразилският национален отбор е сред фаворитите на световното първенство по

...
Бразилският национален отбор е сред фаворитите на световното първенство по
Коментари Харесай

Каземиро: Не може да крием, че Бразилия е фаворит на Световното в Катар

Бразилският народен тим е измежду любимците на международното състезание по футбол, само че петкратните международни първенци няма да подценяват никого и почитат всеки противник, съобщи халфът Каземиро по-малко от месец преди началото на шампионата.

" Бразилия в действителност е измежду любимците на международното състезание по футбол и този факт не може да се крие. Монетата обаче има и друга страна - любимците не постоянно стават първенци ", съобщи Каземиро в изявление за клубния уеб страница на Манчестър Юнайтед.

" Има и други национални тимове, които сега се оправят добре и са измежду претендентите за трофея. Футболът в днешни времена не е подобен, че да има съответен състав, който е над останалите в международен мащаб.

" Ние знаем защо отиваме в Катар, само че също по този начин няма да подценим никого и почитаме всеки съперник. Свикнали сме с упованията, защото към Бразилия те постоянно са за трофей, само че също по този начин сме крепко стъпили на земята ".

Каземиро, който има 65 мача за националния тим, ще бъде съвсем сигурен титуляр в първия мач на 24 ноември против Сърбия. Неговият съотборник в британския клуб Антони също ще бъде в групата на Бразилия.

" Това е доста прелестно прекарване за мен, защото първата ми повиквателна бе тази година. Винаги съм мечтал за това и в този момент изживявам тази фантазия. Надявам се да оставим диря в историята ", съобщи Антони.
 Аржентина - с благословията на Дон Диего и с огромната цел на Меси за края на 36-годишното очакване
Аржентина - с благословията на Дон Диего и с огромната цел на Меси за края на 36-годишното очакване

" Гаучосите " желаят да стъпят на международния връх
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР