Бразилският национал Каземиро е уверен, че националният тим на неговата

...
Бразилският национал Каземиро е уверен, че националният тим на неговата
Коментари Харесай

Каземиро: Имаме кой да замести Неймар

Бразилският национал Каземиро е убеден, че националният отбор на неговата татковина може да се оправи без Неймар останалите мачове от груповата фаза на международното състезание по футбол.

Контузия на глезена извади Неймар от игра при успеха на Бразилия над Сърбия с 2:0 на старта на шампионата в Катар. Той сигурно ще пропусне срещата с Швейцария в понеделник, а евентуално и дуела с Камерун в петък. Все още не е ясно дали футболистът ще успее да се възвърне за мачовете от директните елиминации, само че в лагера на бразилците остават оптимисти.

“Ако продължим да приказваме за Неймар, той ще остане тук поради значимостта си. Той е звездата на тима, този, който прави разликата. Но имаме и други сходни играчи – Рафиня, Винисиус, Ричарлисон. Имаме много варианти “, съобщи Каземиро пред бразилския вестник Globo.

“Неймар е един от най-хубавите футболисти в света. За страдание няма да бъде на линия за идващия мач, само че имаме класни играчи, които да го заместят. Разбира се, не на неговото равнище “, добави Каземиро.

Той посочи и качествата на халфа Лукас Пакета. „ Той е различен доста значим състезател за нас. Много динамичен, съвременен. Играе на разнообразни позиции “, изясни бразилецът.

“Неймар и Данило работят денонощно, пробвайки се да се възстановят бързо. Те знаят, че са доста значими за нас. Те ще създадат всичко допустимо, с цел да се върнат на 100% колкото може по-скоро “, приключи Каземиро.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР