Бразилският нападател Рикардиньо ще започне като титуляр в първия официален

...
Бразилският нападател Рикардиньо ще започне като титуляр в първия официален
Коментари Харесай

Рикардиньо остава резерва, ако във Велико Търново е много студено

Бразилският нападател Рикардиньо ще стартира като титуляр в първия формален мач за Левски за 2023 година. 21-годишният футболист пристигна на " Герена " през зимата и подписа контракт за три години. Той ще започва от първата минута против Черно море на стадион " Ивайло ".

Съществува вид Рикардиньо да остане на пейката, а повода е, че не е играл в такива метеорологични условия, които се чакат във Велико Търново в събота. Станимир Стоилов сега гради тактиката си в нахлуване към бразилеца и непрекъснато приказва с него дали привиква със заледените терени в България. Той би трябвало да внимава по какъв начин стъпва на тревното покритие, защото не е привикнал да играе при сходни условия.
 Проблем за Левски - стадион
Проблем за Левски - стадион " Ивайло " бе затрупан със сняг

Двубоят с Черно море е свъсем скоро

След прибирането си от лагера в Дубай " сините " се готвят при тежко време за провеждането на естествен подготвителен развой, а Рикардиньо незабавно побърза да разгласява фотоси в обществените мрежи от идването в снежна София. Бразилецът приема студеното време с усмивка.

При състояние, че остане на аварийна пейка, то Мъри ще заложи на Ивелин Попов или Илиян Стефанов за върха на офанзивата. Малко евентуално е Попето да стартира в тази зона, а ще бъде употребен в мощната му позиция в ролята на плеймейкър. За момента е ясно, че в средата на терена против Черно море ще започват Филип Кръстев и Асен Чандъров. Новото попълнение на " сините " ще заеме мястото на Андриан Краев, който е осъден за първите два мача на тима напролет.

21-годишният Рикардиньо остави положителни усещания в контролите на сините. Той вкара четири попадения в инспекциите в Дубай - осъществя по два гола във вратата на ФК Рига при успехите с 3:2 и 2:0 в емирството. Бразилецът пресира надълбоко съперниковата отбрана и сподели, че умее чудесно да се пласира в наказателното поле, написа " Тема Спорт ".
 Левски завърши със зимната селекция
Левски завърши със зимната селекция

" Сините " няма да се възползват от трансферния прозорец у нас
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР