Бразилският нападател Каули Оливейра призна, че е очаквал да продължи

...
Бразилският нападател Каули Оливейра призна, че е очаквал да продължи
Коментари Харесай

Каули Оливейра очаквал да заиграе в Панатинайкос

Бразилският нападател Каули Оливейра призна, че е очаквал да продължи кариерата си в Панатинайкос в изявление за гръцкото издание " Атлос Нюз ".

Атинският футболен гранд имаше сериозен интерес към Каули през тази зима, само че по този начин и не съумя да стигне до сделка с Лудогорец за привличането му, след което при започване на февруари управата на разградчани одобри офертата на Баия от към 2,3 милиона евро и той се завърна в родината си.
 Заместникът на Каули към този момент е в България
Заместникът на Каули към този момент е в България

Рапай подписва до часове с Лудогорец

" Що се отнася до прехвърлянето ми в Панатинайкос, в действителност не знам тъкмо какво се случи.

Преговорите се проточиха много дълго време през зимата и чаках, че клубовете (Панатинайкос и Лудогорец) ще се схванат, само че офертата на гръцкия тим беше по-ниска от клаузата в контракта ми за откупуване.

От Лудогорец бяха безапелационни още от първия миг, че препоръчаните пари са незадоволителни. Мисля, че хората от Панатинайкос бяха подразнени, че от Лудогорец не трансформират позицията си по време на диалозите, които продължиха в действителност много дълго време. Предложението им остана същото и в един миг нещата зациклиха. Така нещата завършиха ", изясни бразилецът.

Каули разяснява и слуховете за интерес към него от други два гръцки гранда АЕК и Олимпиакос.

" Чух, че АЕК имат интерес и обмислят да създадат оферта, само че това не се случи публично. С Олимпиакос в нито един миг не е имало договаряния, нито през лятото, откакто ги елиминирахме (в третия кръг на квалификациите за Шампионската лига за сезон 2021/2022), нито в този момент ", обясни той.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР