Бразилският кандидат за президент Жаир Болсонаро вероятно няма да участва

...
Бразилският кандидат за президент Жаир Болсонаро вероятно няма да участва
Коментари Харесай

Нападнатият кандидат-президент на Бразилия няма да има повече предизборни прояви

Бразилският претендент за президент Жаир Болсонаро евентуално няма да взе участие в предизборни прояви до първия тур на изборите на 7 октомври поради тежките пострадвания, които получи, откакто беше намушкан с нож. Синът му Флавио заяви във Facebook, че татко му е в тежко положение и мъчно приказва. Той добави, че 63-годишният Болсонаро евентуално няма да взе участие допълнително предизборни прояви.

 © Българска телеграфна агенция
Жаир Болсонаро беше намушкан в четвъртък по време на предизборна демонстрация в град Жуиз ди Фора. Първоначално той беше признат за лекуване в локална болница, само че към този момент е изместен в болница в Сао Пауло.

63-годишният Болсонаро има пострадвания на корема и дебелото черво. Състоянието му допуска минимум едноседмична отмора след траялата два часа незабавна интервенция.

40-годишният мъж, задържан за офанзивата, съобщи, че е работил по " Божия заповед ". Аделио Биспо ди Оливейра е работил " по свързани с политиката религиозни подбуди ", съобщи юристът му, като добави, че той е желал да рани, само че не и да убие Болсонаро.

В сниман в болничното заведение видеозапис Болсонаро съобщи, че е очаквал нещо сходно да се случи, макар че той самият в никакъв случай не е наранявал различен човек.
 Намушканият претендент за президент в Бразилия е без заплаха за живота Намушканият претендент за президент в Бразилия е без заплаха за живота
Фаворитът за президентския пост в Бразилия Жаир Болсонаро беше атакуван с нож по време на избирателен протест. Ранен е, само че няма заплаха за живота му....
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР