Бразилският футболист на ЦСКА - София Жеферсон трябва да е

...
Бразилският футболист на ЦСКА - София Жеферсон трябва да е
Коментари Харесай

Жеферсон е застрашен от наказание за два мача

Бразилският футболист на ЦСКА - София Жеферсон би трябвало да е доста деликатен в идващите мачове. Той е заплашен да пропусне два дуела на “армейците ”. Такова наказване отбранителният състезател ще получи при идващия жълт картон, който му бъде показан. Досега той бе украсен 7 пъти в шампионата и един път за Купата на България. 

Както е известно, при 5 публични предизвестия играчите у нас изтърпяват глоба за една среща, а при 9 - за две. Бразилецът получи осмия си картон в дуела със Септември. Той към този момент бе осъден през сезона - при успеха с 4:0 над Хебър, откакто бе украсен против Лудогорец в Разград. 

Любопитно е, че футболистите на ЦСКА - София са получили 22 публични предизвестия повече от съперника си за шампионската купа Лудогорец - 64 против 42. “Орлите ” са и “най-чистият ” тим в елита по този индикатор. На второ място в класацияат е Левски с 47 картона. 

“Тема Спорт ”

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР