Бразилският футболист на Левски Уелтон е със скъсани връзки на

...
Бразилският футболист на Левски Уелтон е със скъсани връзки на
Коментари Харесай

Ужас на Герена: Уелтон със скъсани връзки

Бразилският футболист на Левски Уелтон е със скъсани връзки на глезена на левия крайник. Лекарският екип е решил да обездвижи крайници му с ботуш, като по този метод ще се опитат да избегнат оперативна интервенция.

Вариантът да играе преди края на паузата за националните тимове е нереалистичен и се обрисува Уелтон да пропусне дуелите с Берое, Арда, ЦСКА 1948 и Ботев Пловдив, както и вероятно гостуването от 1/16-финалите за Купата на България против Дунав в Русе.

Ако всичко с възобновяване му е обикновено, то той може да вземе присъединяване в гостуването на Локомотив София и семейството на Локомотив Пловдив.

Проблемът при бразилеца е, че той виси и с четири жълти картона и възможното му завръщане може да бъде придружено по-късно с нова насилствена пауза.

На тренировката на Левски във вторник титулярите от мача против Черно море получиха отмора, като измежду трениращите бе капитанът Андриан Краев, който не играе против „ моряците “, както и вратарят Пламен Андреев, който също пропусна този дуел.

Единствено Николай Михайлов от титулярите тренира на цялостни обороти дружно с Пламен Андреев и Иван Андонов, както и влезлите като запаси Рикардиньо, Кристиян Димитров, Марин Петков, Асен Чандъров и Патрик-Габриел Галчев, както и не взелият присъединяване в срещата Илиян Стефанов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР