Бразилските играчи в чужбина почти винаги се подкрепят, а поредното

...
Бразилските играчи в чужбина почти винаги се подкрепят, а поредното
Коментари Харесай

Коутиньо за Артур: Голям играч!

Бразилските играчи в чужбина съвсем постоянно се поддържат, а следващото доказателство идва от многомилионното попълнение на Барселона от януарския трансферен прозорец Филипе Коутиньо. Бившият футболист на Ливърпул се изрече извънредно ласкаво за различен бразилец, който ще облече екипа на каталунския гранд напълно скоро - Артур.

В момента 21-годишният халф част от Гремио, само че двата тима към този момент се схванаха за идното му прекосяване в Испания. Бившият юношески национал на Бразлия ще коства на Барса 30 милиона евро, а сумата може да набъбне до 39 милиона след осъществяване на включените бонуси.

OFFICIAL: Barcelona confirm agreement to sign Gremio midfielder Arthur this summer pic.twitter.com/IJCRoDdDqF
— B/R Football (@brfootball) March 11, 2018
“Артур е огромен състезател. Били сме дружно в националния тим на Бразилия и в тренировките тогава си личаха качествата, които притежава”, сподели Коутиньо, визирайки септември предходната година, когато Артур бе в селекцията на “селесао” за срещите с Боливия и Чили, само че не записа минути.

С тази договорка Барселона продължава латиноамериканската линия в селекцията си. Артур е третият състезател от континента, който ще премине в редиците на " блаугранас " през 2018 година след Коутиньо и Йери Мина, който e колумбиец, само че бе закупен от бразилския Палмейрас.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР