Бразилски нападател от Сао Пауло е пред трансфер през лятото

...
Бразилски нападател от Сао Пауло е пред трансфер през лятото
Коментари Харесай

Лудогорец прилапва нова бразилска перла

Бразилски нападател от Сао Пауло е пред трансфер през лятото в Лудогорец. Става дума за 22-годишният Жонас Торо, само че не играе постоянно от началото на годината.

Освен в Сао Пауло, той има интервали и в Спорт Ресифе и Атлетико Гоянензе, също елитни бразилски клубове.

Вестник " Ел Мундо Депортиво " оповестява, че футболистът е бил препоръчан на елитния Еспаньол, както и на Депортиво (Ла Коруня), сега намиращ се на 2-а позиция в третото равнище.

И до момента в който Ла Коруня обяснимо няма финансов запас, с цел да го притегли, то от Еспаньол за момента не са реагирали по никакъв метод. Така Лудогорец се трансформира в първа алтернатива.

Жонас Торо, един от обещаващите млади футболисти, които излязоха от академията на Сао Пауло, се приготвя за кацането си в европейския футбол, откакто завърши времето му в Бразилия.

Нападателят, чийто контракт изтича през декември 2022-а година, не обмисля опцията да възобнови контракта си. В момента той изследва разнообразни варианти в Испания, а също и в България ", написа вестник " Ел Мундо Депортиво ".

22-годишен, висок 1,77 метра, Жонас Торо е младеж на Сао Пауло, минал е през Спорт Ресифе и Атлетико Гоянензе. Основната му позиция е ляво крило, препоръчан е на Еспаньол, а също и на Депортиво (Ла Коруня), макар че клубът, който би показал по-голям интерес, е българският Лудогорец, прибавя изданието.

Този сезон той имаше огромна конкуренция в тима си и изигра единствено четири мача, два от които в Копа Судамерикана, един в Серия А и още един в Кампионато Паулиста, където има един гол и една асистенция.

Ако претендентите за подписа му чакат до декември, могат да го вземат без пари, само че евентуално с доста дребна игрова процедура. Ако пък желаят да го вземат през лятото, ще се наложи да платят избрана трансферна сума.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР