Бразилски музикант пусна ремикс на фънк хита "Bum Bum Tam

...
Бразилски музикант пусна ремикс на фънк хита "Bum Bum Tam
Коментари Харесай

Преправиха световен музикален хит заради ваксините срещу К-19

Бразилски музикант пусна ремикс на фънк шлагера "Bum Bum Tam Tam " с ново обръщение, насърчаващо хората да побързат да се имунизират, заяви ДПА, представена от "Дарик ".

Оригиналната ария е от 2018 година, която стана първият бразилски видеоклип с над милиард гледания в Ютюб.

Новата версия на Ем Си Фиоти се назовава "Bum Bum Tam Tam (Remix Vacina Butantan) ". Той приканя слушателите да отидат в научния институт Бутантан в Сао Пауло, с цел да се имунизират против новия ковид.

Текстът на новата версия е адапитран към тематиката за имунизацията, а видеото е снимано в института Бутантан. Включен е и фрагмент на флейта от произведение на Йохан Себастиан Бах.

Бразилия позволи потреблението на китайската ваксина "Синовак " както и тази на AstraZeneca/Оксфордски университет в ексклузивен режим предходната седмица, само че началото на имунизационната акция не стартира безпрепятствено. Една от аргументите беше, че държавното управление й даде начало по-рано от планирането под публичния напън.

Президентът Жаир Болсонаро неведнъж е омаловажавал опасността от пандемията от новия ковид и обществено е изказвал съмнение към имунизацията "Синовак ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР