Бразилската звезда Неймар коментира трансфера си от Пари Сен Жермен

...
Бразилската звезда Неймар коментира трансфера си от Пари Сен Жермен
Коментари Харесай

Неймар: Убеден съм, че взех правилното решение

Бразилската звезда Неймар разяснява прехвърлянето си от Пари Сен Жермен в Ал Хилал. Преди броени часове договорката беше финализирана и 31-годишният нападател ще продължи кариерата си в Саудитска Арабия.

Очаква се в касата на ПСЖ да влязат сред 90 и 100 млн. евро, а самият Неймар ще получи 300 млн. за два сезона с екипа на Ал Хилал.

“Искам да нашиша нова история. В шампионата на Саудитска Арабия към този момент има огромен брой футболисти от най-висока класа. Лигата непрекъснато се развива. Убеден съм, че пристигам на място, към което от ден на ден играчи ще се стремят ”, съобщи Неймар.

“Ал-Хилал е огромен клуб с фантастични почитатели. Това е най-хубавият тим в цяла Азия. Чувствам, че взех вярното решение в подобаващия миг. Обичам да надвивам и да въвеждам голове. Вече ще го върша в Ал Хилал ”, продължи бразилецът.

В цялата кариерата на Неймар за него са платени рекордните в историята на футбола 400 млн. евро. Барса го купи от Сантос за 88 млн., а по-късно го продаде на ПСЖ за 222 млн. Това е най-скъпият трансфер и до през днешния ден.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР