Бразилската звезда на Реал Мадрид Винисиус Жуниор е пожелал да

...
Бразилската звезда на Реал Мадрид Винисиус Жуниор е пожелал да
Коментари Харесай

Винисиус иска от Анчелоти повече отговорности

Бразилската звезда на Реал Мадрид Винисиус Жуниор е поискал да поеме още повече спомагателна отговорност и да показва лидерските си качества, оповестява вестник “Марка ”. 22-годишният флангови футболист, който направи извънредно мощна последна акция и означи 23 гола и добави 21 асистенции, в този момент е поискал да извършва дузпите на тима.

Досега тази отговорност се носеше от Карим Бензема, само че френският стрелец реши да напусне “Сантиаго Бернабеу ” след 14 години и да поеме ново предизвикателство в Саудитска Арабия. Шефовете на " лос бланкос " обаче към момента не са намерили заместител на острието и привлякоха само Хоселу в тази зона.

До този миг Винисиус е изпълнявал единствено две дузпи по време на професионалната си кариера, последната от които вкара за националния тим на Бразилия в другарски мач против Гвинея по-рано това лято. Все още не е ясно дали Карло Анчелоти ще му разпореди тази отговорност или ще гласоподава доверие на някой от много по-опитните си футболисти като Лука Модрич и Тони Кроос.
 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР