Бразилската звезда на Пари Сен Жермен Неймар заяви, че се

...
Бразилската звезда на Пари Сен Жермен Неймар заяви, че се
Коментари Харесай

Неймар преди сблъсъка с Байерн на 14 февруари: Футболът не е любов

Бразилската звезда на Пари Сен Жермен Неймар съобщи, че се усеща " доста добре физически и душевен " преди мача на тима си против Байерн Мюнхен в Шампионската лига.

Срещата е във вторник, 14 февруари, от 22,00 часа българско време на " Парк де Пренс " в Париж.
 Бруна се събра с Неймар и написа: Красавецо мой, обичам те!
Бруна се събра с Неймар и написа: Красавецо мой, обичам те!

Пак са дружно

" В някои мачове нещата не се получиха, опитахме, не стана. От 15 години съм експерт и знам по какъв начин се случват нещата. Критиките са естествени, всеки има своето мнение. Аз върша максимума за клуба и за тима. Имам огромно доверие в себе си, познавам качествата си. Обичам да играя в огромните мачове, това са моменти, които чакаме. Знаем, че ще бъде мъчно на следващия ден, те са огромен тим с огромни играчи. Но и ние имаме добър състав ", сподели Неймар на конференцията.

" Имахме полемика с Маркиньос и Луис Кампос. Не бяхме съгласни, само че това се случва. Дори и с приятелката ми не сме съгласни от самото начало. Футболът не е обич, нито другарство, само че постоянно би трябвало има почитание.
 ПСЖ обмисля да разкара Неймар през лятото
ПСЖ обмисля да разкара Неймар през лятото

Парижани бяха подготвени да се разделят с бразилската звезда и през предишното лято при подобаваща оферта

Вярно е, че в последните мачове представянето ни не беше доста положително. Това е моят шести сезон и от първия има клюки. Всичко, което става в съблекалната, излиза в пресата. Някои неща би трябвало да останат сред нас. Някои от тези неща са правилни, само че доста не са ", упорства той.
 Съсед на Неймар: Купоните му са прекомерно дълги и шумни
Съсед на Неймар: Купоните му са прекомерно дълги и шумни

Това разкри кметът на парижкото предградие Бугивал - Люк Вател

" Всеки тим има сложни моменти. В съблекалнята приказваме за това, знаем, че имаме пропуски, търсим най-хубавото. Елиминирането от Купата на Франция от Марсилия ни рани, тъй като желаеме да спечелим всичко. Но най-голямата ни цел е Шампионската лига ", приключи Неймар.

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР