Бразилската легенда на Милан Кака сподели мнението си за бъдещето

...
Бразилската легенда на Милан Кака сподели мнението си за бъдещето
Коментари Харесай

Кака: Сега е моментът Леао да си тръгне от Милан

Бразилската легенда на Милан Кака показа мнението си за бъдещето на португалския национал Рафаел Леао на " Сан Сиро ".

23-годишното крило има контракт до лятото на 2024 година и сега води договаряния за удължаването му, само че съглашение към момента не е реализирано. Адвокатът на Леао Тед Димвула показа, че желанието на Леао е да остане.
 Близък до Рафа Леао: Обича Милан и не желае да си потегля
Близък до Рафа Леао: Обича Милан и не желае да си потегля

" Има доста подправени вести по негов адрес "

" Рафаел е приказен състезател, който доста одобрявам. Ако гледа на италианския футбол като на временен стадий в кариерата си, то в този момент е верният миг да напусне. Аз мисля обаче, че ще е неприятна концепция да напусне Милан ", споделя бразилецът, който през 2009 година си потегли от " Сан Сиро " в посока Реал Мадрид след спечелването на Серия А, Шампионската лига и " Златната топка " с екипа на " росонерите ".

" Милан му даде доста. Срещнах се с Адриано Галиани на международното в Катар и разговаряхме. Той ми сподели, че Серия А се е трансформирала в стъпка в кариерата на играчите. Неприятно ми е да го виждам.

Шампионатът остава доста мощен и е предизвикателство през нападателите. Серия А не е станала по-малка лига, даже и да отстъпва стопански на други шампионати. Аз научих толкоз доста в Италия и станах играча, който почитателите помнят ", споделя още Кака.

Intervista a Kakà: “Milan, vinci il derby e ti rialzi. Leao? Gli consiglio di restare, però... ”
— La Gazzetta dello Sport (@Gazzetta_it)
В неделя, 5 февруари, следва следващото издание на градското дерби против Интер. За Кака този мач е специфичен, защото отбелязва първия си гол за Милан точно против " нерадзурите " през октомври 2003 година.

" Милан позволи доста голове в последните си мачове, само че дербито е превъзходен мотив за рестарт ", приключва Кака.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР