Бразилската футболна легенда Пеле обяви в пост в Инстаграм, че

...
Бразилската футболна легенда Пеле обяви в пост в Инстаграм, че
Коментари Харесай

Пеле също успокои за посещението си в болницата

Бразилската футболна легенда Пеле разгласи в пост в Инстаграм, че визитата му в болничното заведение е част от плануван месечен надзор за здравето му, и благодари на феновете си за позитивните известия, с които го затрупват. Във вторник славният нападател беше превозен в болничното заведение в Сао Пауло, с цел да бъде открито по какъв начин върви лекуването му след отстраняването на рак на дебелото черво през септември 2021-а година.

Също по този начин Пеле прецизира, че тези визити в болничното заведение за него ще се трансфорат в ежемесечни. Той разгласява и фотография на постройка в Катар, на чиято фасада c помощта на светлини е изобразен неговия портрет и е изписано благопожелание за скорошно излекуване. " Приятели, постъпих в болничното заведение за регулярно ежемесечно проучване. Винаги е прелестно да получава човек такива позитивни известия, както аз сега. Искам да благодаря на Катар за тази чест, която ми оказват и на всички хора, които ми изпращат позитивна сила ”, се споделя в текста към обявата.

В сряда ESPN заяви с помощта на източник от медицинския личен състав на болничното заведение, че Краля на футбола е признат с доста отоци и сърдечна непълнота. Впоследствие обаче лекарите споделиха, че трикратният международен първенец " изцяло управлява самичък своите витални функционалности, неговото клинично положение е устойчиво ". Според щерка му Кели до Насименто, нейният татко е в болничното заведение и за промяна на медикаментите за лекуване, които са му назначени. А преди този момент е трябвало да му бъдат направени проучвания.

Едсон Арантес до Насименто, както е цялостното име на Пеле, претърпя през септември предходната година интервенция за премахване на израстък на дебелото черво, а на 8-и декември трябваше да бъде приет в болница за в допълнение лекуване. След това телевизия ЕSPN заяви, че са открити тумори в червата, черния дроб, а също и в белия дроб в начален етап. Според телевизионния канал химиотерапията, на която бразилецът е подложен през последните месеци, не е повлияла на туморите в тялото му.

Пеле е единственият троент международен първенец, като печели купата през 1958-а, 1962-а и 1970-а. За националния тим на Бразилия има 92 мача и 77 гола. В анкетата на ФИФА е приет за Футболист номер 1 на XX век.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР