Бразилска инфлуенсърка и звезда от телевизионното риалити е починала на

...
Бразилска инфлуенсърка и звезда от телевизионното риалити е починала на
Коментари Харесай

След операция за липосукция: Почина бразилска инфлуенсърка на 29-годишна възраст

Бразилска инфлуенсърка и звезда от телевизионното риалити е умряла на 29-годишна възраст след интервенция за липосукция.



Снимка Instagram:Луана Андраде

Според локалната медия Globo 1 Луана Андраде (Luana Andrade)е умряла във вторник в болница в Сао Пауло след " естетическа процедура "

Изданието оповестява, че към два часа и половина след интервенцията в болничното заведение в Сао Луис в понеделник Андраде е получила сърдечен арест и е била откарана в интензивното поделение, само че е умряла във вторник сутринта.

" Пациентката Луана Андраде е призната, съпроводена от фамилията си, в понеделник следобяд в отделението за процедура по липосукция, осъществена от частен хирург и анестезиолог, наети от фамилията ", се споделя в изказване на болничното заведение, по информация на Globo 1.

" След почти два часа и половина интервенция пациентката е получила неочакван дихателен случай и е изпаднала в сърдечен арест, като е била неотложно реанимирана от екипа. "

В изказването се споделя още: " Операцията беше прекратена и на пациента бяха направени проучвания, които демонстрираха солидна тромбоза. Тя е преместена в интензивното поделение, където е подложена на медикаментозно и хемодинамично лекуване. "

" Въпреки всички старания на болничния екип, тя се развива неподходящо и умира към 5:30 ч. Причината за гибелта е солидна белодробна емболия. "

Според клиниката " Майо " белодробната емболия е " кръвен съсирек, който блокира и стопира притока на кръв към артерия в белия дроб. В множеството случаи съсирекът стартира от дълбока вена на крайници и се придвижва до белия дроб ".

Както оповестява Globo 1, погребението на Андраде се е състояло на гробището Valle dos Reis в Сао Пауло.

Андраде, която има 558 000 почитатели в Instagram, е известна с присъединяване си в сезон 6 на бразилското риалити " Power Couple " дружно с приятеля си Жоао Хадад.

След гибелта ѝ Хадад отдаде сърцераздирателна респект на приятелката си от две години в обществените мрежи.

" Разкъсан съм и пребивавам в най-лошия си призрачен сън. Частица от мен си отиде ", показа Хадад в Instagram посредством превод дружно с черно-бяла фотография на двойката, която се разхожда ръка за ръка в Париж.

" С голямо страдание и болежка в сърцето споделям довиждане на моята Луана, моята принцеса, моята хубавица... ", продължава той. " Днес ми е мъчно да схвана Божиите проекти и не знам по кое време и дали в миналото ще преборя неналичието. "

" Ти си моята слънчева принцеса, която апелирам да продължиш да бдиш над мен и всички нас от горната страна. Ще те обичам постоянно и вечно! " - добави Хадад към своите 935 000 почитатели, като приключи трогателния си реверанс с думите: " Обичам те, обичам те, обичам те... "
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР