Бразилка беше арестувана в Рио де Жанейро, след като симулирала

...
Бразилка беше арестувана в Рио де Жанейро, след като симулирала
Коментари Харесай

Арестуваха бразилка заради фалшива тревога за коронавирус

Бразилка беше задържана в Рио де Жанейро, откакто симулирала болест с рисковия нов ковид, с цел да се опита да получи предпочитан достъп до здравни грижи в диспансер, съобщи Франс прес, представена от Българска телеграфна агенция.

39-годишната жена се явила в диспансера в Копакабана, фамозен туристически регион, и споделила, че има признаци на ковид. Тя излъгала, че се връща от Хонконг, където е работила като бавачка. Така тя мобилизирала вниманието на доста лекари и била подложена на серия от проучвания. Било предизвестено и министерството на опазването на здравето. В последна сметка член на фамилията на дамата издал, че тя в никакъв случай не е напускала родината си и по този начин се стигнало до ареста ѝ.

Засега в Латинска Америка не е регистриран нито един случай на болест с новия ковид.

Франция предлага поради ковид до Китай да се пътува единствено по неотложна причина

Същевременно стана ясно, че американските управляващи са евакуирали от китайския град Ухан над 800 жители на Съединени американски щати, съобщи ТАСС, като се базира на известие на американския Държавен департамент. Вчера два самолета са изхвърчали от Ухан с американски жители и близки родственици на хора с позволение за непрекъснато престояване в Съединени американски щати. Всички пасажери ще бъдат проверявани от експерти от федералните Центрове за надзор и предварителна защита на болесттите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР