Бразилия регистрира най-голям брой смъртни случаи и най-малък брой раждания

...
Бразилия регистрира най-голям брой смъртни случаи и най-малък брой раждания
Коментари Харесай

Бразилия с черни рекорди от 2003 година по смъртност и раждаемост

Бразилия записва максимален брой смъртни случаи и минимален брой раждания за първите шест месеца на годината, от 2003 година, когато стартират да се събират данните. Това оповестиха от националната асоциация на нотариалните служби в четвъртък, представени от " Ройтерс ".

Бразилия има след Съединени американски щати , като 323 117 от общо 528 540 смъртни случая от заболяването са регистрирани през интервала януари-юни тази година, съгласно здравното министерство.

Проучване на Националната асоциация на регистраторите демонстрира, че службите по вписванията в Бразилия са записали 956 534 смъртни случая от януари до юни, 67% над историческата междинна стойност и 37% повече през първата половина на предходната година.
 Коронавирус срина рейтинга на Болсонару в Бразилия
Коронавирус срина рейтинга на Болсонару в Бразилия

Поредица от кавги, в които бе забъркано името на президента

1 325 394 са живородените деца през първите шест месеца на годината, което е най-ниското равнище от 2003 година Това е с 10% по-ниско от историческата междинна стойност, единствено с 0,09% по-малко от предходната година, само че с 8,6% по-ниско от 2019 година, преди пандемията, се споделя в известието.

Ражданията евентуално ще намалеят още, най-малко в кратковременен проект, защото управляващите в Бразилия приканиха през април дамите да отсрочат проектите си за зачеване, до момента в който отмине най-лошото от пандемията, защото един от разновидностите визира повече бременните дами.
 Бразилия още веднъж
Бразилия още веднъж " счупи " личните си Коронавирус върхове

Вече с съвсем 500 000 жертви и над 17 600 инфектирани

Междувременно, за неизгодни контракти за ваксини и безучастие при започване на пандемията. Тези кавги
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР