Бразилия постигна категорична победа над Гвинея с 4:1 в приятелска

...
Бразилия постигна категорична победа над Гвинея с 4:1 в приятелска
Коментари Харесай

Бразилия каза Не на расизма с убедителен успех над Гвинея

Бразилия реализира безапелационна победа над Гвинея с 4:1 в другарска среща, играна на стадион " Корнеля-Ел-Прат " в Барселона. Двубоят ще се запомни с това, че Селесао игра с черни фланелки през първото полувреме, промотирайки акция против расизма, в поддръжка на нападателя Винисиус Жуниор, който стана за следващ път жертва на расистки обиди в мача на Реал Мадрид с Валенсия преди към месец.


На терена в границите на по-малко от 10 минути паднаха три попадения през първата част. Петкратните международни първенци поведоха с 2:0 след голове на Жоелинтон и Родриго в 27-та и 30-та минути, само че единствено шест по-късно Серу Гираси понижи пасива на африканците. В началото на второто полувреме обаче бразилците си върнаха преднината от две чисти попадения посредством Едер Милитао. Малко преди приключването на постоянното време Винисиус също записа името си измежду голмайсторите, разписвайки се от дузпа за крайното 4:1.

За Селесао следва нова контрола с африкански тим - този път против Сенегал и Садио Мане. Проверката е във вторник, 20 юни, от 22:00 часа българско време на стадион " Жозе Алваладе " в Лисабон.

В друга другарска среща, Еквадор надделя Боливия с минималното 1:0 в напълно южноамерикански конфликт. Единственото попадение падна след почивката и бе дело на Енер Валенсия. 33-годишният нападател означи победния гол в 69-та минута. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР