Бразилия победи Венецуела с 3:0 в мача на откриването на

...
Бразилия победи Венецуела с 3:0 в мача на откриването на
Коментари Харесай

Бразилия тръгна с класика над Венецуела на Копа Америка

Бразилия победи Венецуела с 3:0 в мача на откриването на Копа Америка. Домакините преобладаваха през цялата среща в столицата Бразилия и разумно завоюваха без проблеми. Венецуела обаче игра със съединен в последния миг състав, защото осем футболисти от националния тим на страната дадоха позитивна проба за ковид.

Маркиньос откри резултата за Селесао в 22-ата минута. През второто полувреме Неймар удвои от дузпа в 63-ата, а Габриел Барбоза направи резултата типичен в 89-ата.

Бразилия и Венецуела са в група В на шампионата дружно с Колумбия, Перу и Еквадор. В група А попаднаха Аржентина, Боливия, Парагвай, Уругвай и Чили. Първите четири тима от всяка група не престават на четвъртфиналите.

Бразилия получи семейството на Копа Америка единствено преди две седмици, откакто Колумбия бе лишена от домакинство поради митинги и безредици, а Аржентина се отхвърли поради увеличението на случаите на ковид.

Преместването на шампионата в Бразилия, самата тя тежко наранена от ковид, провокира дискусия в страната. Бразилското министерство на опазването на здравето заяви за близо 38 хиляди нови инфектирани и над 1100 умряли през последното денонощие.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР