Бразилия не срещна трудности при домакинството си срещу Перу и

...
Бразилия не срещна трудности при домакинството си срещу Перу и
Коментари Харесай

Бразилия разби Перу

Бразилия не срещна компликации при семейството си против Перу и победи с 4:0 в дуел от Световните квалификации в зона Южна Америка.

Футболистът на Барселона - Рафиня, продължи със страхотната си форма и осъществя два гола за триумфа. " Селесао " към този момент е с 16 точки, само че остава на четвъртото място. Перу пък има едвам 6 точки и е едвам на деветата позиция.

Рафиня откри резултата в 38-ата минута от дузпа след игра с ръка на защитник на гостите в наказателното поле. Бившият състезател на Лийдс не остави шансове на Педро Хайесе и осъществя в долния десен ъгъл, откакто прати стража в другата посока.

9 минути след старта на втората част Бразилия стигна до втори 11-метров углавен удар след нарушаване против Савиньо. Отново Рафиня се нагърби с осъществяването. Този път Хайесе усети ъгъла, само че нямаше по какъв начин да избави изстрела на играча на Барселона.

В 71-ата минута резултатът стана типичен. Луиз Енрике центрира и откри Андреас Перейра към точка на дузпата. Полузащитникът означи с акробатично осъществяване.

Само три минути по-късно самият Енрике вкара за 4:0 с акуратен удар от границата на наказателното поле.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР