Бразилия издаде спешно здравно предупреждение поради гореща вълна, при която

...
Бразилия издаде спешно здравно предупреждение поради гореща вълна, при която
Коментари Харесай

Празничната гореща точка издава спешно здравно предупреждение за гореща вълна поради горещи температури от 62C

Бразилия издаде незабавно здравно предизвестие заради гореща вълна, при която температурите доближиха 62,3C в крайбрежния град Рио де Жанейро.

Изключително горещата температура е записана от системата за предизвестие в Рио на гара Гуаратиба, в западната част на града, в 9.55 сутринта, съгласно Градския съвет на някогашната бразилска столица. Горещините накараха жителите да се тревожат за въздействието, което може да има върху здравето им - и доста от тях се втурнаха към плажа, с цел да се разхладят измежду изпепеляващата горещина.

Плажникът Едуардо Алвес де Кастро сподели: „ Притеснително е, тъй като ние Чудя се до каква степен стига това, накъде отива. Ние сме на доста привилегировано място, тук пред плажа, вода, разхлаждаш се, само че има хора в доста по-неблагоприятна обстановка и които са доста по-засегнати от това гореща вълна.

„ Но тревожното е, че това няма край. “ Административният помощник Ракел Корея, 49, сподели в парк в центъра на Рио: „ Много се опасявам, че ще се утежни, тъй като насе...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР