Бразилецът Сисиньо ще се върне в състава на Лудогорец за

...
Бразилецът Сисиньо ще се върне в състава на Лудогорец за
Коментари Харесай

Лудогорец рискува Каули в името на успех над ЦСКА

Бразилецът Сисиньо ще се върне в състава на Лудогорец за дербито с ЦСКА в понеделник. Той получи травма в мача с ФК ЦСКА 1948 и поради нея пропусна гостуването на Цървена звезда за Лига Европа.

Очаква се Сисиньо да играе като титуляр против " алените ", като в последния миг ще се реши от коя страна на защитата ще застане. Ако е отляво, Шакил Пинас ще остане отвън състава. Ако е на коронната си позиция отдясно - Икоко ще е навън.
 Ще играе ли Десподов против ЦСКА?
Ще играе ли Десподов против ЦСКА?

Този мач е по-специален за него

Бразилският халф Каули Оливейра също съвсем несъмнено ще излезе титуляр за Лудогорец. Той дълго време лекува травма и се възвърне по-рано от предстоящото. Каули се появи като промяна в гостуването на ФК ЦСКА 1948 (0:2) и сподели, че евентуално ще влезе по-бързо във форма. Играчът бе отвън терените над 70 дни и естествено, не е в оптимална кондиция.

Треньорът Станислав Генчев може да се принуди да го пусне още от първата минута против " армейците ", защото в последните 3 мача действително Лудогорец не съумява да вкара попадение.

Все още не е ясно дали Алекс Сантана ще е възобновен за дербито, само че Оливие Вердон е навън за мача заради наказване.
 Бивш румънски национал сподели за какво синът му не играе за Лудогорец
Бивш румънски национал сподели за какво синът му не играе за Лудогорец

Йосиф Ротариу с пояснение
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР