Бразилецът с български паспорт Диего Фераресо даде интервю пред клубния

...
Бразилецът с български паспорт Диего Фераресо даде интервю пред клубния
Коментари Харесай

Диего Фераресо: Може да вземем нещо от Лудогорец

Бразилецът с български паспорт Диего Фераресо даде изявление пред клубния уебсайт на Ботев (Враца) преди семейството на Лудогорец в неделя.

" Ние сме подготвени за този мач. За мен това е един от най-хубавите мачовете. Те са първенци. Преди два дни биха Рома. В България всеки може да вземе точки от всеки. Лудогорец и още 2-3 тима в България са много положителни. Ние обаче играем в нашия дом и почитателите ще дойдат да ни поддържат. Мисля, че в случай че играем добре, може да вземем нещо ", сподели Фераресо.

" Мисля, че за нас е доста добре, че към този момент имаме на линия всички футболисти, които бяха контузени. Това е значимо за нас, тъй като ни оказват помощ доста на терена ", добави още футболистът.
 Росен Кирилов към този момент не е треньор на Ботев (Враца) Росен Кирилов към този момент не е треньор на Ботев (Враца)
" Да, имаше треньорска промяна. Новият треньор не го познавам толкоз добре, само че съм уверен, че е пристигнал да направи нещо хубаво. Предполагам, че ще може да вземем трите точки. Има въодушевление в тима – на терена, в съблекалнята, на всички места има въодушевление “, съобщи Фераресо.

" Мисля, че загубихме доста точки. Можеше да спечелим против Берое, против Септември, със Славия. Поне още 9 точки можеше да вземем. Отборът е по-добър от предходната година ", сподели бранителят. 
35  Ботев (Враца) - Левски
" Феновете би трябвало да ни повярват и да ни поддържат. Ние вършим всичко допустимо, с цел да радваме хората. Всички се раздават на терена и да създадем прекрасен мач ", добави той.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР