Бразилецът Габриел Лейте, който бе на проби в отбора на

...
Бразилецът Габриел Лейте, който бе на проби в отбора на
Коментари Харесай

Шансовете на Габриел Лейте за Черно море са минимални

Бразилецът Габриел Лейте, който бе на проби в тима на Черно море, е с доста дребни шансове да бъде притеглен. Това стана ясно от думите на треньора Илиан Илиев след равенството в контролата с втория тим на Лудогорец (2-2).

Спорд мен доста мъчно ще остане. Няма смисъл да приказваме в проценти. Не сме споделили че няма качества, в противен случай. Може би не е подготвен. Но да е още един, който да стои на пейката.... ", разяснява Илиев. 
Специалистът не остана удовлетворен и от държанието на някои играчи в тази инспекция.
 
" Трябваше да играем по-освободено в контролата и с по-голямо наслаждение. Вкарахме напрежение в играта ни, а когато това се случи и противникът е затворен, мъчно се основават обстановки. Не ми хареса държанието на някои момчета. Единствената звезда е тимът ".
 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте забравил
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР