Бразилецът Фабиньо изпревари Ливърпул и анонсира, че вече не е

...
Бразилецът Фабиньо изпревари Ливърпул и анонсира, че вече не е
Коментари Харесай

Фабиньо обяви раздялата си с Ливърпул

Бразилецът Фабиньо изпревари Ливърпул и анонсира, че към този момент не е част от британския гранд. Халфът ще се раздели с клуба, а най-вероятният идващ негов кей в кариерата е Саудитска Арабия.

Очаква се Ливърпул да получи над 40 милиона паунда за отбранителния полузащитник, който завоюва всичко допустимо с алената фланелка в хода на кариерата си от 2018-а година до момента.

“Днес напущам моя дом. Пет години носих тази фланелка с голяма чест и благополучие. От ден първи бях впечатлен от всички тук. Това, кеото видях в клуба, връзките сред хората – всички ме одобриха като семейство. През тези години пораснах като мъж, футболист и сбъднах фантазиите си. С тази фланелка завоювах всяка купа, за която можех да бленувам – Висша лига, Шампионска лига, ФА Къп, Карабао Къп.

Благодаря ти, Ливърпул!

Постигнах всички мои мечтани фантазии и бях на стадиона с моя наследник на моите плещи. Благодаря на Ливърпул, че играх на най-големият стадион в света, който е „ Анфийлд “. Играл съм на доста огромни стадион по света, само че най-хубавата атмосфера е тук. Благодаря на Ливърпул, че бях част в най-великия мач в моя живот – обратът против Барселона. Това беше отличен метод да благодарим на тази аудитория. Завинаги тази среща ще бъде в моето схващане. Обичам по какъв начин тази аудитория въздейства на този клуб. Тази взаимовръзка постоянно ме е впечатлявала. И без боязън мога да кажа – You’ll never walk alone. Определено почитателите на Ливърпул бележат ясно моята кариера. Обичам този клуб. Благодаря ви, „ червени “ за всичко, което изживяхме дружно “, написа бразилският халф в обществените мрежи с прощално видео към обявата си с най-хубавите му моменти с екипа на 19-кратния британски първенец.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР