Брайтън пропусна възможността да се доближи още повече до челната

...
Брайтън пропусна възможността да се доближи още повече до челната
Коментари Харесай

Брайтън изпусна победата срещу Кристъл Палас след груба грешка на вратаря си

Брайтън пропусна опцията да се приближи още повече до челната петица, откакто си потегли единствено с точка от гостуването си на Кристъл Палас. „ Чайките “ играха доста по-добре от своя противник и поведоха с следващия гол на Соли Марч, който се разписа в 63-тата минута. Само шест минути по-късно обаче лондончани изравниха след груба неточност на Роберт Санчес, който изпусна топката при едно безобидно центриране, а Джеймс Томкинс се възползва и направи 1:1. Това бе и крайния резултат.

Гостите преобладаваха през първата част и в 33-тата минута си помислиха, че са взели подобаващ задатък, откакто Еступинан получи от Грос и прати топката във вратата. Попадението обаче бе анулирано след намесата на ВАР поради засада. Стражът на Кристъл Палас Висенте Гуаита също се показа на равнище през първата част, спасявайки два рискови удар на Мак Алистър и един на Митома.

В 63-тата минута Соли Марч най-накрая даде задатък на „ чайките “, откакто засече на далечната греда центриране на Еступинан отляво. Това бе негов пети гол в последните му седем мача в Премиър лийг. Само шест минути по-късно обаче по-късно обаче Кристъл Палас изравни след огромен гаф на стража на гостите Санчес, който не съумя да улови топката след едно центриране на Олис, което изглеждаше прекомерно елементарно за вратаря. Кълбото стигна до Томкинс, който изравни резултата.

До края Брайтън не съумя да стигне до втори гол и трябваше да се задоволи единствено с една точка. 

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР