Брайтън победи Арсенал с 3:0 в мач от 35-ия кръг

...
Брайтън победи Арсенал с 3:0 в мач от 35-ия кръг
Коментари Харесай

Арсенал е готов да се сбогува с шампионските си амбиции след домакинска загуба от Брайтън

Брайтън победи Арсенал с 3:0 в мач от 35-ия кръг на Висшата лига. Хулио Енсисо, резервата Дениз Ундав и Первис Еступинян се разписаха за " синьо-белите ".

През първото полувреме Габриел Мартинели получи контузия и бе сменен от някогашния футболист на " чайките " Леандро Тросар. Именно белгиецът стреля в напречната греда на гостите.

След паузата възпитаниците на Роберто Де Дзерби поведоха в резултата. Хулио Енсисо се разписа с глава от непосредствена непосредственост.

Вместо " артилеристите " да потърсят изравнителен гол, с който да затвърдят шампионските си упоритости, гостите стигнаха до второ попадение, с цел да подпечатат триумфа си. Дениз Ундав се възползва от неточност в протиниковата отбрана и трансферира Арън Рамсдейл за 2:0.

В добавеното време на срещата " чайките " потвърдиха превъзходството си на стадион " Емирейтс " с трети гол. Первис Еступинян стреля с левия си крайник, с цел да оформи крайния резултат.

Арсенал остава на втората позиция в класирането с актив от 81 точки, само че към този момент изостава с 4 пункта от водача Манчестър Сити, който е и с мач по-малко. Брайтън се изкачи до 6-ото място в подреждането с 58 точки

Останалите резултати от деня:

Брентфорд - Уест Хем 2:0

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР