Брайтън победи Арсенал с 3:0 насред Емиратс“ и сложи край

...
Брайтън победи Арсенал с 3:0 насред Емиратс“ и сложи край
Коментари Харесай

Брайтън наказа Арсенал и го отказа от титлата

Брайтън победи Арсенал с 3:0 посред „ Емиратс “ и постави завършек на очакванията на артилеристите за купата. Арсенал изостава с четири точки от два кръга преди края. А също така Сити е играл мач по-малко. Това значи, че отборът на Хосеп Гуардиола ще отбрани трофея си, в случай че Арсенал загуби от Нотингам Форест след седмица. Дори и Арсенал да завоюва, в случай че Сити победи Челси купата отново ще остане в Манчестър.

Брайтън пък направи голяма крачка към Европа. Тимът е шести с 58 точки – четири по-малко от петия Ливърпул и на точка пред Тотнъм и Астън Вила. Чайките обаче са играли мач по-малко от Ливърпул и два по-малко от Тотнъм и Вила.

Брайтън, само че имаше голям шанс да не допусне гол през първото полувреме. Леандро Тросар удари греда против някогашния си клуб. Йодегор и Сака пък изпуснаха отлични положения.

Хулио Енсисо обаче изведе гостите напред в 51-ата минута. Резервата Денис Ундав повиши на 0:2 в 86-ата минута. А в 96-ата Первис Еступиан направи 0:3 и сипа още бедност на артилеристите.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР