Брайтън изхвърли носителя на трофея Ливърпул от . В двубой

...
Брайтън изхвърли носителя на трофея Ливърпул от . В двубой
Коментари Харесай

Брайтън изхвърли Ливърпул от ФА Къп

Брайтън изхвърли носителя на трофея Ливърпул от. В дуел от четвъртия кръг алените изгубиха с 1:2. Победният гол падна в последните секунди на спомагателното време и беше дело на Киоро Митома.

Отборът от Мърсисайд поведе в резултата след половин час игра с попадение на Харви Елиът. Чайките изравниха в 39-ата минута посредством Люис Дънк. Той отклони във вратата на гостите удар на Тарик Лампти.

След почивката двата тима не сътвориха доста забавни положения за гол. В третата минута на спомагателното време Первис Еступинян асистира за японеца Митома. Той технично си спря топката с десния крайник и с левия я прати във вратата на Ливърпул за 2:1.

Червените отпаднаха в тази фаза на най-стария футболен шампионат в света за пети път през последните седем сезона. Освен това Брайтън реализира втори следващ триумф против мърсисайдци във всички шампионати.. Подобно нещо до момента не се беше случвало в историята на отбора. Новият управител на южняците Роберто де Зерби пък записа осма победа в 12 срещи.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР