Брайтън и Ливърпул играят при резултат 0:0 в мач от

...
Брайтън и Ливърпул играят при резултат 0:0 в мач от
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Брайтън - Ливърпул 0:0, пропуск на Салах

Брайтън и Ливърпул играят при резултат 0:0 в мач от 1/16 на ФА Къп. Срещата на " Амекс " започва в 15:30 и може да я наблюдавате НА ЖИВО по DIEMA SPORT 2.

На Gong.bg ще проследим всичко най-интересно към срещата минута по минута.

Двубоят стартира доста динамично с офанзиви и към двете порти, в 3-ата минута Брайтън получи късмет да извърши корнер, при който обаче Алисон излезе и улови топката на далечната греда. Минута по-късно пък мърсисайдци бяха покрай реализирането на гол, откакто Наби Кейта откри Мохамед Салах, който нахлу в наказателното поле на " чайките " и на два пъти се опита да стреля. И двата му удара обаче бяха блокирани от бранител на домакините.

В 7-ата минута Харви Елиът опита изстрел по земята отвън наказателното поле след съществено безредие. Младокът обаче не съумя да уцели топката добре и ударът му не затрудни стража на Брайтън. 

Първата отлична опция за попадение пред Брайтън се откри в 15-ата минута, когато Соли Марч проби по десния фланг. Той нахлу в наказателното поле на Ливърпул и потърси с изострен пас собствен съотборник към бялата точка за осъществяване на дузпи. Топката стигна до краката на Евън Фъргюсън, който съумя да преодолее с удара си Алисон, само че на голлинията бе застанал Трент, който мазета удара и резервира равенството.

В 21-ата минута Каору Митома нанесе прецизен удар. Това направи след добра композиция с Евън Фъргюсън, който с петичка остави за Митома. Той финтира Джо Гомес и стреля, само че в удара му нямаше нужната мощ и акуратност. Алисон се намеси без проблеми. 

Четири минути по-късно Мохамед Салах бе изведен самичък против Джейсън Стийл. Египтянинът нахлу в наказателното поле на Брайтън, само че изпрати разочароващ удар по земя и настрана от вратата. 

LIVE / БРАЙТЪН - ЛИВЪРПУЛ 0:0

Стартовите сформира:

Брайтън:   23. Джейсън Стийл, 2. Тарик Лампти, 4. Адам Уебстър, 5. Люис Дънк, 30. Первис Еступинян, 7. Соли Марч, 13. Паскал Грос, 22. Каору Митома, 10. Алексис МакАлистър, 18. Дани Уелбек, 28. Евън Фъргюсън

Старши треньор: Роберто де Дзерби

COME ON ALBION!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР