Брайтън и Астън Вила не излъчиха победител в мач от

...
Брайтън и Астън Вила не излъчиха победител в мач от
Коментари Харесай

Брайтън и Астън Вила лишиха феновете от голове

Брайтън и Астън Вила не излъчиха победител в мач от 24-ия кръг на Висшата лига, завършвайки при резултат 0:0. „ Чайките “ могат да съжаляват повече за поделените точки, откакто вратарят на бирмингамци направи няколко превъзходни намеси, предотвратявайки сигурни попадения.

Още през цялото време на дуела двата отбора демонстрираха, че ще дават доста борба в средата на терена. В 10-ата минута домакините имаха опция да открият резултата, само че Алексис МакАлистър с глава стреля около левия непряк дирек.

В 35-ата минута Нийл Мопе беше покрай откриването на резултата, само че изстрелът му от близко бе избавен от Емилиано Мартинес.

Три минути по-късно „ чайките “ имаха нова опция, откакто Леандро Тросард насочи компактен изстрел под напречната греда, принуждавайки вратарят на бирмингамци да избавя уверено.

Но това не бе последното за първата част, откакто вратарят на гостите направи ново решаващо избавяне след изстрел на Дан Бърн с глава.

През втората част двата отбора не предложиха заплахите, които бяха следени през първите 45 минути, само че Брайтън продължи да работи по-добре.

В 84-ата минута появилият се като запаса Дани Уелбек имаше опция да открие резултата още с първото си допиране, само че изстрелът му от близко още веднъж бе избавен от Емилиано Мартинес.

Дълбоко в добавеното време вратарят на гостите улови отдалечен удар на Леандро Тросард, което се оказа и последното деяние на терена.

След равенството, Брайтън се намира на 15-ата позиция във Висшата лига с актив от 26 точки, до момента в който Астън Вила е осми с 10 повече.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР