Брайт Осай-Самуел се превърна в истински любимец за феновете на

...
Брайт Осай-Самуел се превърна в истински любимец за феновете на
Коментари Харесай

Увековечиха футболиста, който наби фен на Трабзон

Брайт Осай-Самуел се трансформира в същински любим за почитателите на Фенербахче, откакто в гостуването на Трабзонспор скочи да се бие с нахлули на терена ентусиасти на домакините.

„ Фенерите “ завоюваха мача с 3:2 и след последния съдийски сигнал се събраха в средата на терена, с цел да честват, което разяри последователите на Трабзонспор.

В резултат на това се стигна до всеобщо навлизане на терена на домашен почитатели, които потеглиха да бият футболистите на гостите.

Някои от играчите на Фенербахче потеглиха да бягат към съблекалнята, само че други демонстрираха, че няма да се дадат без пердах.

Вкаралият победния гол Мичи Батшуай и Брайт Осай-Самуел се сбиха самоотвержено с нападналите ги почитатели на Трабзонспор.

Кадърът с Осай-Самуел, който е съборил на земята ентусиаст на Трабзонспор, се трансформира в емблемата на тези конфликти.

Затова почитатели на „ фенерите “ нарисуваха голям графит в Истанбул, изобразяващ паметната сцена. Под изображението пък бе написано „ Бий се като своите почитатели “, показвайки това, че Осай-Самуел е защитил емблемата на истанбулския гранд.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР