Брайсън ДеШамбо твърди, че LIV Golf са изпълнили всички критерии

...
Брайсън ДеШамбо твърди, че LIV Golf са изпълнили всички критерии
Коментари Харесай

Брайсън ДеШамбо отвръща на удара на критиците на LIV Golf за пренебрежително отношение към световната ранглиста

Брайсън ДеШамбо твърди, че LIV Golf са изпълнили всички критерии на Официалната международна голф ранглиста (OWGR), макар продължаващото им очакване за точки за международната класация.

LIV се бориха до върха на професионалната голф пирамида дружно с PGA Tour през последните две години, само че единственият проблем, който остава в бронята им, е неналичието на самопризнание от OWGR. На фона на спада им в класирането, LIV събитията бяха принудени да продължат повече от два сезона без предложение на OWGR точки.

Това докара до рухване на някои от най-големите имена в лигата в международната класация, в това число някогашния международен Дъстин Джонсън номер 1, който в този момент се оказва класиран на 238-мо място в листата.

ЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: Джон Рам и събитието PGA Tour, което той обича, и двамата страдат от 450 милиона английски лири LIV Golf ход

Последната им оферта за точки за класиране пристигна предишния октомври, само че тя беше отхвърлена от виновните за OWGR. Системата за класиране цитира турнирния фор...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР