Брайън Швалб, главният прокурор на Демократическата партия във Вашингтон, окръг

...
Брайън Швалб, главният прокурор на Демократическата партия във Вашингтон, окръг
Коментари Харесай

Главният прокурор на окръг Колумбия оттегли обвиненията срещу Стив Никуи за прекъсване на Конгреса по време на реч на SOTU

Брайън Швалб, основният прокурор на Демократическата партия във Вашингтон, окръг Колумбия, отдръпна обвиняванията против бащата на Gold Star Стив Никуи за спиране на Конгреса по време на речта на президента Байдън за положението на Съюза по-рано този месец.

Никуи е бащата на Карим Никуи, който беше погубен по време на безредното евакуиране на администрацията на Байдън от Афганистан през 2021 г. 

Fox News научи за решение във вторник вечерта. Решението за отдръпване на обвиняванията беше доказано от кабинета на ръководителя.

Офисът на DC AG сподели пред Fox News, че е решил да не преследва в този случай тъкмо както в случаите на протестиращи в предишното.

 Стив Никуи крещи, до момента в който президентът Байдън, който не е на фотографията, приказва по време на тирада за положението на Съюза в Капитолия на Съединени американски щати във Вашингтон, окръг Колумбия, Съединени американски щати, в четвъртък, 7 март 2024 година (Shawn Thew/EPA/Bloomberg посредством Getty Изображения)

Стив Никуи беше го...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР