Браян Морено е най-новото попълнение на носителя на Купата на

...
Браян Морено е най-новото попълнение на носителя на Купата на
Коментари Харесай

Скритият коз на Браян Морено, който може да разреши голям проблем за ЦСКА

Браян Морено е най-новото попълнение на носителя на Купата на България и все още общо второ за зимната пауза. И той, както и първият новопостъпил, ще има за цел да укрепи нападението на " армейците ", които ще имат гневна битка за това да пресечен хегемонията на Лудогорец у нас.
Морено е на 22 години и няма толкоз опит зад себе си, само че както множеството латиноамерикански футболисти - наподобява да има впечатляваща техника. ЦСКА показа новото попълнение и с видео, в което бяха събрани някои от положителните му отигравания.
В него направи усещане, че на Браян му бе поверено да извърши дузпа. Това повдига любопитен въпрос - дали с течение на времето Морено не би могъл да се трансформира в щатния реализатор на 11-метрови наказателни удари с ЦСКА, в случай че това е един от скритите му мощни козове.
Както е известно, " алените " от много време насам нямат постоянен и непрекъснат реализатор на този основен фактор от играта. Още от пропуските на Али Соу имаше доста мнения кой в действителност би трябвало да е щатният реализатор, а другите дузпи бяха изпълнявани от разнообразни хора.

Тиаго, Греъм Кери, Жорди Кайседо, Юрген Матей, Георги Йомов - те бяха част от хората, които се наемаха с осъществяването, само че би трябвало да се означи, че всеки от тях, който е извършил най-малко 2-3 дузпи, най-малко един път е и виждал удара си избавен от противниковия пазач и я няма нужната сигурност и решителност - кой би трябвало да извършва дузпите в отбра.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР