Брайън Мей и Роджър Тейлър от Queen разкриха, че е

...
Брайън Мей и Роджър Тейлър от Queen разкриха, че е
Коментари Харесай

Брайън Мей и Роджър Тейлър пускат скъпоценен камък с Фреди от 1989 г.

Брайън Мей и Роджър Тейлър от Queen разкриха, че е напът да се появи неиздадено до момента парче на групата с присъединяване на Фреди Меркюри. Песента " Face It Alone " ще може да бъде публично чута през септември, написа.

Мей и Тейлър, които участваха предишния уикенд на концерта за платинения празник на кралица Елизабет II, загатнаха в скорошно изявление за BBC Radio 2, че песента е от сесии за албума на групата от 1989 година, " The Miracle ".

„ Намерихме дребен драгоценен камък от Фреди, за който бяхме не запомнили “, сподели Тейлър. " Това е нещо прелестно. Беше същинско изобретение. "

Последната нова музика с присъединяване на Меркюри излезе преди осем години, когато Мей и Тейлър включиха дуета с Майкъл Джексън „ There Must Be More to Life Than This “ в компилационния албум от 2014 година " Queen Forever ".

Що се отнася до " Face It Alone ", Мей изясни, че в началото не са считали, че записът може да бъде избавен, до момента в който инженерите не стартират работа.

„ Това остана някак си прикрито от очите “, означи Мей. „ Казвахме си доста пъти: О, не, в действителност не можем да спасим това. Но в действителност ние още веднъж влязохме там и нашият прелестен инженерен екип сподели: Добре, можем да създадем това и това. Това е като тип зашиване на части.... Но е красиво, прочувствено е.”, признава Мей.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР