Брайън Ландри е звънял на родителите си до 20 пъти

...
Брайън Ландри е звънял на родителите си до 20 пъти
Коментари Харесай

Паникьосаният Брайън Ландри се е обадил на родителите си 20 пъти за два дни, след като убил Габи Петито, като им е казал, че тя е „заминала“ и той има нужда от адвокат

Брайън Ландри е звънял на родителите си до 20 пъти за два дни, откакто е умъртвил приятелката си Габи Петито, стана ясно.

Паникьосаният залп от позвънявания беше забележителна смяна от постоянните връзки на Laundrie с родителите му, заяви Daily Mail.

През двата месеца преди гибелта на Петито той явно се е обадил единствено на татко си, Кристофър, един път и е звънял на майка си, Роберта, пет пъти.

Лаундри, на 23 години, в последна сметка сподели на родителите си, че Петито, на 22, си е „ липсващ “ и че има потребност от юрист два дни откакто русокосият гражданин на Лонг Айлънд е бил забелязан жив за финален път, разкри по-рано правосъдна декларация от ноември 2023 година

>

Сега спомагателни детайлности демонстрират, че Laundrie се е обадил за първи път на родителите си към 16:00 часа. в неделя, 29 август 2021 година – няколко дни след последния диалог на Петито с майка й, Никол, заяви Daily Mail.

Обаждането на пералнята продължи 55 минути, последвано от различен 22-минутен диалог...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР