Браво на това смело момиче! След като актрисата и модел

...
Браво на това смело момиче! След като актрисата и модел
Коментари Харесай

Браво, Мона съсипа кифлите с фотошоп СНИМКА

Браво на това самоуверено момиче! След като актрисата и модел Мона Гочева от тийн сериала „ Революция Z” описа по какъв начин се е сбогувала с непотребните килограми, в този момент тя качи фотография, която от близко демонстрира несъвършенствата по тялото й.

Причината – Мона е срещу блестящия перфекционизъм, който е на респект измежду родните инфлуенсъри, които сортират само най-хубавите си снимки и заблуждават феновете си, че имат идеални тела. Затова посредством два следващи фрагмента – единия, показващ тънката й талия, а другия – коремче с целулит и стрии, снимани през няколко секунди, тя сподели какъв брой елементарно е да заблудиш някого единствено с помощта на позата или пък на обработването на фотосите.



„ Не съм правила такова увещание от лятото, когато ви демонстрирах по какъв начин се вършат инфлуенсърски фотоси на плажа. Е, лятото наближава, провокации за стягане, здравословно хранене и ултра секси дами по спортни екипи дебнат от всеки ъгъл или профил в Инстаграм.

Е, да - аз също се включих с такова предизвикателство, с концепцията да основа по-здравословни и положителни рутини за хранене и живот... Но никога не бих ви заблудила сaмо с първата фотография, с цел да ви покажа лъжовен резултат. Нямам плочки, имам целулит и стрии. Спортувам, храня се уравновесено и се усещам доста добре. А каките, които ви демонстрират тънки талии, съвършен загар и гладка кожа, нормално прекарват повече време в театралничене и обработка на фотоси. Обичайте себе си! Грижете се за себе си! Несъвършенствата са това, което ни прави неповторими и същински “, съобщи тя под обявата в Инстаграм.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР