Браво на Пендаровски! Най-накрая разбрахме какво се е случило: Христо

...
Браво на Пендаровски! Най-накрая разбрахме какво се е случило: Христо
Коментари Харесай

Андрей Ковачев разочарован от падението на Пендаровски

Браво на Пендаровски! Най-накрая разбрахме какво се е случило: Христо Татарчев, Гоце Делчев, Дамян Груев, братя Миладинови, Григор Пърличев и всички други възрожденци и революционери са се самоопределяли като българи, тъй като са следвали инструкциите на Тодор Живков.
Това съобщи българският евродепутат Андрей Ковачев във връзка изявлението на президента Стево Пендаровски, представен от БГНЕС.
Пред локална телевизия Стево Пендаровски съобщи, че учредител на позицията, че не съществува македонски народ и македонски език е Тодор Живков. Това на процедура значи, че актуалната българска политика, държавното управление и опозицията са идентични и не са излезли от матрицата на живковизма и на тяхната комунистическа историография, разясни той.
 Пендаровски: Съвременната българска политика е излязла от матрицата на Тодор Живков Пендаровски: Съвременната българска политика е излязла от матрицата на Тодор Живков
Президентът на Северна Македония Стево Пендаровски съобщи, че не чака през идващите седмици да бъде реализиран контракт с България, за...
" Същото по този начин и Цар Самуил и синовете му са се писали " по жанр български " под натиска на " правешкият странник във времето ", акцентира Ковачев.
" Нивото пада ли пада ", заключава Андрей Ковачев.
За Пендаровски антибългарската акция била нещо обикновено в тази обстановка. " Не би трябвало да чакаме антибългарските настроения да се появят в бъдеще. Те към този момент са факт и аз не бих желал да разисквам претекстовете за това ", сподели Пендаровски.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР